вівторок, 2 квітня 2013 р.


13.03.2013р.
Конкурс 
"Найкращий читач України - 2013"
Конкурс був проведений з дітьми 6-7 класів. Бібліотекарі Книш Т.В. і Фесенко В.І ознайомили дітей з умовами конкурсу та закликали юних читачів любити і берегти книгу. Учасники конкурсу розповідали про свої улюблені книжки та брали участь у літературних вікторинах. Діти продемонстрували глибокі знання з літератури та високу загальну ерудицію. Переможцями конкурсу стали: Назаренко  Поліна - 6 клас, Щербина Євген - 7 клас.06.03.2013р.


06.03.2013р.
Дитячий ранок
"Очі матері - мій світ"
Захід підготували і провели бібліотекарі: Демченко Т. О. та Тютюнник С. А. з учнями ЗОШ І ст. 4-А класу. Ведучі ознайомили присутніх з історією виникнення цього свята. Протягом всього заходу діти розгадували загадки, читали вірші, брали участь в конкурсах, іграх. Та найбільше радості і дитячої  цікавості викликала конкурсно-розважальна програма "Ну-мо, дівчата!" В програмі були проведені різні конкурси: інтелектуальний, кулінарний та гра на розвиток візуальної пам'яті. До свята була організована книжкова виставка "Люба моя матуся"






25.02.2013р.
Літературний калейдоскоп
"На крилах Лесиних пісень "
Бібліотекар Гладченко Н. І. розповіла учням 3- класу ЗОШ №7 про велику спадщину, яку залишила нам Леся Українка: переклади, поезія, драматичні твори, а найкоштовнішою перлиною яких є драма "Лісова пісня" та читала  вірші, які діти слухали з захопленням. Підсумком заходу стало декламування віршів Лесі Українки учнями.


Немає коментарів:

Дописати коментар