вівторок, 25 березня 2014 р.

25.02.2014р.

Літературна година
"У гостях у Лесі Українки"

Заходьте, будь-ласка,
До нас на гостину,
Де Лесина казка
І слово єдині!
Бібліотекар Світлана Тютюнник розповіла дітям про життя і творчість відомої поетеси. Учням була зачитана і обговорена казка: "Біда навчить". Краще познайомити дітей з творами славетної поетеси допомогла книжкова виставка "Я жива! Я буду вічно жити", розділами до якої стали уривки із її віршів: "Стояла я і слухала весну..." та "Тішся, дитино, поки ще маленька..."




20.02.2014р.

Гра-конкурс
"Нумо, хлопці"

Захід, організований бібліотекарями - Світланою Тютюнник та Тетяною Демченко, надзвичайно сподобався учням 2-а класу ЗОШ Іст. Беручи участь у конкурсах і розвагах, хлопчики уявляли себе справжніми захисниками Вітчизни. Тож нехай такими і зростають на радість батькам і вчителям!






13.02.2014р.

Година-факт
"Афганістан: подвиг, пам’ять, біль"

 В  Центральній дитячій бібліотеці  з учнями 7 класу школи №2 було проведено годину-факт «Афганістан: подвиг, пам`ять, біль».  Бібліотекар абонементу 5-11класів Тетяна Книш  в доступній формі познайомила дітей з подіями жорстокої, кривавої, нікому не потрібної війни. 
 На абонементі 5-11 класів організовано виставка-перегляд літератури "Афганістан: подвиг, пам`ятьбіль". Для учнів  складено пам`ятки «Ти вічний біль, Афганістан», «Наш біль – Афган».


Немає коментарів:

Дописати коментар