четвер, 25 жовтня 2018 р.

23.10.2018р.


Пароль мужності
«Поки горить свіча, не згасне пам’ять про подвиг»
28 жовтня 2018 року наша країна відзначає 74-річницю визволення від німецько-фашистських загарбників, адже саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні.
З метою формуванню у дітей почуття патріотизму, любові до свого народу, його історії, та героїчного минулого напередодні цієї дати працівники центральної дитячої бібліотеки провели пароль мужності «Поки горить свіча, не згасне пам’ять про подвиг» для учнів 4-А класу НВК:ЗОШ І ст.
Разом з бібліотекарем діти полинули в минуле і згадали про героїзм партизанів-підпільників конотопського партизанського загону "Смерть фашизму", про те, що в підпільній організації брали участь не тільки дорослі, а й діти: Надя Волкова, Миша Немолот, Надя Глущенко. З сумом сприймали відомості про їх трагічну долю. Було зачитано і обговорено оповідання: Анатолія Митяєва «Дідусів орден», Юрія Яновського «Петрусь і Гапочка». Наприкінці зустрічі бібліотекар зазначила, що ми не маємо права забувати той грізний доленосний час, коли тривала битва за визволення України. Минуле завжди з нами, в нас самих, пам`ять народна жива, подвиг загиблих - незабутній!
Після закінчення заходу діти ознайомилися з літературою та матеріалами по даній темі.

Світлина від Наталії Ковтун.

Світлина від Наталії Ковтун.

Немає коментарів:

Дописати коментар