понеділок, 28 січня 2019 р.

18.12.2018р.

Літературний диліжанс
«В український рідний край,поспішає Миколай!»
День святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи. Центральна дитяча бібліотека вирішила подарувати своїм користувачам радість, веселий настрій, допомогти повірити в чудеса, в здійснення бажань і мрій.
18 грудня 2018 року до книгозбірні завітали учні 2-А і 4-В класів НВК:ЗОШ Іст. на літературний диліжанс «В український рідний край,поспішає Миколай!»
Бібліотекар ознайомила дітей з легендою про святого Миколая, розповіла, що цей святий є заступником дітей, зцілює хвороби, допомагає в дорозі та інших потребах, тому зображення святого є у кожному домі, його цінують і люблять люди. Діти з задоволенням декламували вірші , виказували свої потаємні бажання, побоювання чи прийде до них святий Миколай.
Наприкінці заходу малеча переглянула відео-презентацію «Святий Миколай» і одержали солодкі «миколайчики». Гарний настрій і масу емоцій діти отримали від перегляду лялькової вистави «Веселий Чок».
Тож маємо надію, що ця зустріч стане для всіх святом милосердя, доброти. Нехай у всіх повсякчас і щоденно очі світяться радістю та щастям, а великий Чудотворець вселяє в наші душі надію, віру на краще майбутнє!

Світлина від Наталії Ковтун.

Світлина від Наталії Ковтун.

Світлина від Наталії Ковтун.

Немає коментарів:

Дописати коментар