середа, 2 грудня 2015 р.

12.10.2015р.


Свято
«Золота казка осені»

         Осінь... Скільки краси і радості приносить нам ця чарівниця!.. ЇЇ ніжно називають золотою, щедрою, багатою. Осінь… Вона тоді буває чарівна, коли стає золотокоса.
         12 жовтня в центральній дитячій бібліотеці відбулося свято «Золота казка осені». На святі були присутні учні  2-А класу НВК:ЗОШ І ст.
Ведучі свята розповіли про походження назв осінніх місяців та про народні прикмети характерні для цієї пори, а легенда про осінь всіх присутніх просто зачарувала. Дітки декламували віршики про осінь та розіграли віршовану п'єску "Ходить гарбуз по городу». З задоволенням відгадували  загадки на осінню тематику, брали активну участь у овочево-фруктовій вікторині «Дарунки осені». А потім настав час ігор, конкурсів та розваг таких як: «Збери листочки», «Смакота», «Нам потрібна тільки ложка, щоб перенести картошку», «Чарівна торбинка». Саме ігрова програма допомогла дітям закріпити свої знання про чарівну пору року.
         Захопила дитячу увагу і книжкова виставка «Симфонія осінніх барв»
Нові знання, щасливі посмішки, смачні подарунки, веселий настрій - ось що подарувало малечі сьогоднішнє свято.










11.10. 2015р.

Майстер-клас
 "Подарунок захиснику"
Напередодні Дня Українського козацтва працівники центральної дитячої бібліотеки відвідали своїх постійних друзів, вихованців Конотопського дитячого будинку-інтернату.
Діти дізналися багато пізнавальної інформації та цікавих фактів про козаків. Пригадали героїчне минуле нашого краю, ті далекі часи, коли слава предків наших, відважних козаків, гриміла у всьому світі. 
Як завжди провели майстер-клас. Цього разу виготовили сувеніри національної тематики нашим захисникам.




08.10. 2015р.

Гра-подорож
"Мандруємо у минуле"

   Свято Покрови у нас, на Україні, супроводжується  визначними  датами - Днем козацтва, а в цьому році і Днем  захисника Вітчизни. В цей день вшановують  захисників нашої неньки Батьківщини. 8  жовтня бібліотекар центральної дитячої бібліотеки завітала до богунівського  3-а класу ЗОШ №7 і провела  гру-подорож  «Мандруємо у минуле» . Діти згадали всі історичні віхи "вільної людини", а  у веселій ігровій формі  спробували свої сили у справжніх козацьких змаганнях. Закінчилось свято солодким сюрпризом.


Немає коментарів:

Дописати коментар