четвер, 21 червня 2018 р.

06.03.2018р.

Казковий правознавчий турнір
«Я маю право!»
Дитинство – найважливіший і неповторний період у становленні особистості. Саме в цей період людина потребує найбільшої уваги і захисту. Від ставлення до дітей, розуміння їх проблем, стану охорони дитинства залежить доля кожної людини і розвиток суспільства в цілому.
Президент України П. Порошенко своїм Указом оголосив 2018 рік в Україні Роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!».
З метою допомоги сучасним дітям в оволодінні основами правової культури, розширенні правових знань, виробленні у них почуття гідності й відповідальності за свої вчинки, поваги до закону та його вимог працівники центральної дитячої бібліотеки завітали 6 березня 2018 року до учнів Конотопської музичної школи № 1 і провели казковий правознавчий турнір «Я маю право!».
Багато повчального діти дізналися під час зустрічі, разом з бібліотекарем вони шукали правопорушника у відомих казках та літературних творах, а потім обговорювали його поведінку, відповідали на запитання казкової вікторини «З героями казок по статтям конвенції», та грали в ігри: «Порушення прав в казках», «Правовий м’ячик», «Безпечно – небезпечно».
45 хвилин турніру пролетіли непомітно, а вражень залишиться на довго.

Світлина від Наталії Ковтун.

Світлина від Наталії Ковтун.

Світлина від Наталії Ковтун.

Світлина від Наталії Ковтун.


Немає коментарів:

Дописати коментар