четвер, 21 червня 2018 р.

23.03.2018р.
Свято
«Перший крок у світ книжок»
23 березня 2018 року у цікавий і захоплюючий світ Книги центральна дитяча бібліотека запросила учнів 1-Б класу НВК:ЗОШ І ст. на свято «Перший крок у світ книжок». Цим святом розпочалися заходи Всеукраїнського тижня дитячого читання, який традиційно проходить під час весняних канікул.
Господині книгозбірні провели для першокласників екскурсію по бібліотеці, розповіли учням як правильно користуватися книгами. Ведучі заходу захопили дітей різноманітними конкурсами та вікторинами за сюжетами дитячих казок. Окрім того, розповіли малим читачам про історію появи і розвитку книги, а ще – про сам Тиждень дитячого читання. Також діти пригадали правила охайного поводження з книгою та склали урочисту обіцянку «Юного читача». На згадку про цю урочисту подію вони отримали в дарунок від дитячої бібліотеки пам’ятки «Поради маленькому читачу».
Зустріч вдалася на славу і залишила у дітлахів яскраві та позитивні емоції. Тож чекаємо всіх книголюбчиків у центральній дитячій бібліотеці для зустрічі з новими захопливими друзями – книгами.

Світлина від Наталії Ковтун.

Світлина від Наталії Ковтун.

Світлина від Наталії Ковтун.

Світлина від Наталії Ковтун.


Немає коментарів:

Дописати коментар