середа, 4 липня 2018 р.

18.05.2018 р.

Всеукраїнський конкурс
«Лідер читання»
18 травня 2018 року в приміщенні центральної дитячої бібліотеки відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання».
З впевненістю можна сказати, що зацікавленість до конкурсу з кожним роком зростає. В конкурсі приймали участь учні 6-7 класів шкіл міста. Цього року умови конкурсу дещо змінилися. Учасники повинні були не тільки любити читати, аналізувати прочитане, проявляти знання в області літератури але й створити електронну презентацію або буктрейлер свого улюбленого твору.
Під час виступів діти проявляли фантазію, ерудицію та креативність. Як виявилося, наші конкурсанти – справжні гурмани, адже вони представляли різножанрову літературу. Святкову атмосферу на заході створювали вихованці музичної школи № 1: Романюк Станіслав, Бикова Надія та Бабін Оксана.
Наприкінці заходу компетентне журі визначило найкращих читачів міста. Тож переможцями стали: Хопляк Валерія, учениця 6 класу СШ №2 та Басенкова Тетяна, учениця 7 класу СШ №9.
Переможці міського конкурсу візьмуть участь у ІІ етапі обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання», який відбудеться в обласній бібліотеці для дітей 6-11 вересня 2018 року.
Кожний учасник отримав подяки, дипломи та гарний подарунок - книгу.

Світлина від Наталії Ковтун.

Світлина від Наталії Ковтун.

Світлина від Наталії Ковтун.













Світлина від Наталії Ковтун.

Світлина від Наталії Ковтун.













Світлина від Наталії Ковтун.


Немає коментарів:

Дописати коментар