понеділок, 20 квітня 2015 р.


10.02.2015р.

Бібліотечний хіт-парад

«Творчість сучасних українських письменників»

Цікаво і захоплююче пройшов  бібліотечний  хіт- парад «Творчість сучасних українських письменників – дітям» для учнів ЗОШ Іст. 3-б класу. Разом з бібліотекарем Світланою Тютюнник діти поринули в книжкове королівство.

Познайомилися з новими  книжками:  «Звіряча  абетка», «М’яке й пухнасте», «Хто боїться зайчиків» Івана Андрусяка «Тьотя Бегемотя» Юрія Бедрика, «Історія одного поросяти» Івана Малковича, «Кумедна читанка» Марії Чумарної та серію творів Олександра Ільченка, виданих видавництвом «Грані-Т»: «Мандрівка дощинки», «Як Коник співати навчився», «Як крокодилу зуби лікували» та ін. Приємне враження справляють вірші Івана Андрусяка «Звіряча абетка». Це досягнення як автора віршів, так і художника Ольги Гаврилової, яка оформила книжку дуже симпатичними звірятами. Поєднання літер абетки з тваринами дуже поширене, проте поет не лише починає кожний вірш
із відповідної літери, але й вдається до суто дитячих хитрощів запам’ятовування — добирає риму до назви в першому ж рядку.Маленькі читачі з захопленням  розповідали про прочитані ними книжки. На закінчення дитячій увазі була запропонована книжкова виставка «Сучасні українські письменники – дітям».







Немає коментарів:

Дописати коментар