середа, 22 квітня 2015 р.

23.03.2015р.

Всеукраїнський тиждень дитячого читання
"Вклонімось книзі, мудрості віків"

Упродовж весняних шкільних канікул у дитячих бібліотеках нашої країни проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання, започаткований в 1993 році. Читачі його люблять і чекають на нього з нетерпінням.
    Цього року його урочисте відкриття  під назвою «Вклонімось книзі, мудрості віків» відбулося 23 березня 2015 року  в Центральній дитячій бібліотеці.
         У цей день гостинна зала книгозбірні  зібрала юних користувачів шкіл міста  в дружнє, сімейне коло. Тому що всіх їх об’єднує велика любов до книги, а також наше чудове свято.
Ведучі свята Світлана Вирозуб та Андрій Книш  ознайомили присутніх з історією виникнення тижня дитячої книги, з основними етапами створення книги, розповіли про її роль в житті людини. Гості свята  проявили свій інтелект у казковій вікторині та допомагали ведучим добирати закінчення до прислів’їв про книгу. Музичний подарунок  для гостей  свята подарувала учениця 7-б класу ЗОШ №9 Марія Красилюк.  Книголюби міста   теж долучилися до святкової програми з віршами, авторськими піснями, інсценівкою «Українська книжечка шукає друзів». До уваги  гостей бібліотеки представлена  книжкова виставка «Книга – друг на все життя»
         Весело й грайливо закінчилося свято, але не закінчується зустріч з книгою.
         Це дійство дало старт ряду заходів, присвячених книзі, які відбудуться   у бібліотеці протягом весняних канікул.
Ви не забудьте сьогоднішню днину,
Вас книги зустрінуть тут кожну годину.
Хоч свято скінчилось і швидко збіг час,
Бібліотека зажди чекає на Вас!









Немає коментарів:

Дописати коментар